Soovitused mittenakkuvate toidunõude kasutamiseks ja hooldamiseks

Selleks, et mittenakkuva kattega nõud teeniksid pikka aega ja rõõmustaksid teid kaua, on vaja järgida järgmisi hoolduseeskirju:

  1. Isegi kõige vastupidavamat pihustatud kihi puhul ei tohi kasutada metallist kahvleid, lusikaid ja terasid. Loomulikult ei juhtu midagi, kui puudutate pinda kogemata, kuid liigse pingutusega ei saa kahjustusi vältida.
  2. Kõikidele katetele ei meeldi järsud temperatuuri muutused. Ei tohi valada külma vett kuumadele nõudele ja vastupidi.
  3. Ärge kuumutage tühje nõusid pikka aega, isegi kui on lubatud ilma õlita toidu valmistamine. Kui tooted ei täida kogu poti või panni põhja, on parem lisada veidi vett või rasva.
  4. Igal mittenakkuval materjalil on oma maksimaalne küttelävi, ülekuumeneda selline kate ei tohiks.
  5. Kui toit on põhja kõrbenud, on keelatud kasutada abrasiivseid aineid toote puhastamiseks. Toodet on lihtne puhastada kui täidate seda eelnevalt sooja veega pesuvahendiga.
  6. Kasutage ja hooldage mittenakkuva kattega nõusid hoolikalt, siis teenivaid nad teid kaua.